LEVERING OG VILKÅR

Billetsalg

Ændringer eller annullering af købte billetter skal ske inden billetsalget for den enkelte begivenhed lukker. Deadline er beskrevet på den enkelte begivenhed her.

BETALING

Når bestillingen er gennemført modtager du en ordrebekræftelse via din email. Ved betaling med kredit- eller købekort kan det hævede beløb ikke overstige det af dig accepterede beløb.

FORTRYDELSESRET

I henhold til en undtagelse i forbrugeraftaleloven, fortrydelsesretten område, paragraf 17 stk. 2 og paragraf 9 stk. 2 er køb af levnedsmidler og andre varer til husholdningens løbende forbrug, som købes på offentlige steder, torve og markeder, eller som skal leveres direkte til forbrugeren, ikke omfattet af fortrydelsesretten.

PERSONLIGE OPLYSNINGER

Personlige oplysninger du afgiver til Madborgerhuset i forbindelse med købet videregives på ingen måde til tredjepart. Alle oplysninger du har afgivet opbevares forsvarligt i elektronisk format, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Madborgerhuset.

I forbindelse med den elektroniske betaling gemmes ingen konto eller kreditkortoplysninger. Al data-kommunikation i forbindelse med den elektroniske betaling sker via PayPals betalingsgateway. Denne data-kommunikation sker med størst mulige sikkerhed via en krypteret SSL-forbindelse.

Navn og e-mail gemmes. Ligeledes sker der en registrering af den IP-adresse hvorfra bestillingen er gennemført. Denne registrering anvendes kun i tilfælde af falske bestillinger. Falske bestillinger vil blive politianmeldt.

SIKKERHED VED ONLINE BETALING

Når man betaler med sit kreditkort via internettet, kan det virke lidt uhåndgribeligt at man blot indtaster sine kortoplysninger og trykker på en knap. Men takket være dansk lovgivning kan du vide dig sikker når du betaler via internettet. Der ligger et regelsæt til grund for elektroniske betalingsløsninger, som har til formål at opretholde størst mulig sikkerhed mod misbrug. Læs mere om PayPals køberbeskyttelse her.

Betalingsmidler

Der kan betales med PayPal, Visa, Master, American Express og Discover (alle kort over PayPals betalingsgateway).

VALUTA

Der handles i (DKK) danske kroner.

Foreningsinfo:

Madborgerhuset Lynæs

Lynæs Havnevej 8

3390 Hundested

Tlf: 2271 5334

Mail: hej@madborgerhuset.dk

www.madborgerhuset.dk

CVR: 38561138