BETALING

Om at bruge PayPal

Madborgerhuset benytter PayPal som betalingsmodul, og det har der været en del spørgsmål til, – dem vil vi gerne besvare her:

PayPal er et af verdens største betalingssystemer, så selv om du måske ikke har hørt om det før, er det en meget gennemprøvet og udbredt løsning, som du kan bruge i de fleste webshops. Ydermere er der meget stor sikkerhed for forbrugeren hos PayPal, og det er nemt at bruge, når man først har en konto. Så kan du nemlig betale fra computer og mobil uden brug af kreditkort – du skal bare kunne din selvvalgte kode.

For en forretning af Madborgerhusets størrelse rummer PayPal også de fordele, at al sikkerhed i forbindelse med håndtering og opbevaring af kortdata ligger trygt hos dem, det sparer os for en masse investering og administration. Og samtidig er vi ikke bundet til faste månedlige udgifter ved PayPal, der opkræver et mindre, procentuelt gebyr per transaktion.

Oprettelse af dit medlemskab kræver en PayPal-konto – betaling af dine spisebilletter kan klares via PayPal-konto eller med kreditkort. Følg dette link for oprettelse af konto. Hvis oprettelse eller brug af PayPal rummer problemer, er I meget velkomne til at skrive til os, så skal vi hjælpe jer. PayPal har også en glimrende kundeservice, der meget gerne hjælper med spørgsmål og problemer. Du er også velkommen til at tage din computer eller telefon under armen, når du tager til fællesspisning, så skal vi nok hjælpe dig. Hvis du ikke har købt spisebillet, skal du bare sende os en mail, så vi A) er klar til at hjælpe dig og B) har lavet mad til dig.

God fornøjelse og vel mødt i Madborgerhuset 🙂

BETAL MED PAYPAL-KONTO

1: Læg dine varer i kurv, og udfyld felter markeret med en rød stjerne.

2: Acceptér Madborgerhusets betalingsbetingelser

3: Klik på Gå videre til PayPal

4. Skriv din mailadresse og password. Klik Log på og acceptér betaling.

5. Efter gennemført betaling får du kvittering + spisebillet tilsendt på mail.

NB: Du er beskyttet af PayPals køberbeskyttelse. Læs mere her.

BETAL UDEN PAYPAL-KONTO

1: Læg dine varer i kurv, og udfyld felter markeret med en rød stjerne.

2: Acceptér Madborgerhusets betalingsbetingelser

3: Klik på Gå videre til PayPal

4. Klik Betaling med kort (den grå knap)

4. Vælg mellem kort og udfyld dine oplysninger.

5. Efter gennemført betaling får du kvittering + spisebillet tilsendt på mail.

Dine kortoplysninger deles ikke med Madborgerhuset, og er beskyttet af PayPal.